Jeroen Rutten

Personal Trainer & Coach

Als kind was ik al lekker actief en altijd in beweging. Doordat mijn familie een achtergrond heeft in waterpolo begon ik hier na het behalen van mijn zwemdiploma’s ook mee. Na een aantal jaartjes dit gedaan te hebben wekte judo mijn aandacht en vanuit hier ben ik in het taekwondo gerold. Dit heb ik jaren lang vol passie gedaan en uiteindelijk mijn zwarte band mogen behalen. Helaas moest ik door blessures stoppen en kwam ik in aanraking met fitness.

Ik wist niet waar ik moest beginnen, struinde internet af naar oefeningen en had geen flauw idee waar ik mee bezig was en of ik de oefeningen überhaupt wel goed uitvoerde. Omdat ik ergens gelezen had dat je hiervoor veel moest eten, propte ik mezelf helemaal vol met de verkeerde dingen waardoor ik niet gespierder werd maar juist vetter. Het was tijd voor verandering.

Het was tijd om van de allerbesten te leren. Tijd om certificaten en diploma’s te halen en tijd om de juiste kennis eigen te maken.

Gecertificeerd & gediplomeerd

Inmiddels weet ik uit meer dan 15 jaar ervaring dat elk realistisch doel haalbaar is met de juiste combinatie van beweging, voeding en vooral doorzettingsvermogen. Elk lijf kun je maken zoals je zelf wilt. Of je nu een man of een vrouw bent, gespierd of totaal niet, dik of dun. Met de juiste begeleiding en instelling behalen we de doelen die jij stelt. Hierbij hoef je echt niet uren in de keuken te staan en elke dag uren te trainen. Het is allemaal haalbaar zolang je de juiste motivatie hebt. Je doelen behalen hoeft geen strijd te zijn, maar het is wel tijd om in actie te komen.

Ik neem je stap voor stap mee in het proces waardoor je gaat zien wat jouw lichaam echt nodig heeft. Doordat de schema’s op maat worden gemaakt passen ze helemaal in jouw levensstijl en wordt fitter worden een feestje.

ADRES
The BodyCoach
Jeroen Rutten
Van Oldenbarneveldtstraat 94-12
6827 AN Arnhem
Tel: 06 469 59 700

BTWNR: NL003355347B87
KVK: 78625262