Werkwijze

Body Coaching / Personal training

gymapp

Omdat ikzelf ook een heel druk en actief leven heb weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om je aan een strikt dieet te houden en dat het trainen er ook echt wel eens bij inschiet. Hier houd ik ook rekening mee bij het maken van mijn schema’s die helemaal op maat gemaakt worden, aangepast aan jouw levensstijl en interesses.

Persoonlijke aanpak
In ons persoonlijke gesprek krijg ik snel inzicht in jouw leven en waar je interesses liggen. Hierop zal ik mijn plan aanpassen en hoef je geen uren in de keuken te staan als je hier geen tijd of zin in hebt.

Handige App
Om het allemaal net even iets makkelijker en overzichtelijker te maken voeg ik je toe aan Virtuagym, een handige app waarin ik jouw op maat gemaakte voedingsschema’s en trainingsschema’s zal plaatsen in je persoonlijke omgeving. Hierdoor heb je deze altijd bij je en hoef je niets te missen. Binnen deze app kan je ook heel makkelijk vragen stellen die snel beantwoord zullen worden. Hierdoor heb je altijd dat steuntje in je rug, dat iedereen wel eens nodig heeft bij het behalen van doelen.

Volledige inzet
Ik zal me altijd 100% voor jou inzetten en je de handvatten geven die jij op dat moment nodig hebt om de door jou gestelde doelen te behalen.

ADRES
The BodyCoach
Jeroen Rutten
Van Oldenbarneveldtstraat 94-12
6827 AN Arnhem
Tel: 06 469 59 700

BTWNR: NL003355347B87
KVK: 78625262